Дружина Пушкаря Андрія просить всіх про допомогу у проведенні слідства у справі загибелі її чоловіка


Дружина чемпіона світу з армреслінгу Пушкаря Андрія Світлана Пушкар просить друзів, ЗМІ та небайдужих людей про допомогу в чесному розслідуванні справи про загибель її чоловіка понад рік тому в автокатастрофі. Вона просить слідкувати за розслідуванням справи. За словами жінки, слідство разом з винуватцем ДТП фальсифікують матеріали справи і ховають правду. Про це Світлана Пушкар написала на своїй сторінці у фейсбуці.
[ads-post]"Стало відомо, що кримінальне провадження за фактом загибелі людей в ДТП було закрито без мого відома та без відома будь-кого з моїх близьких людей ще в січні 2019 року. А підставою для закриття став висновок прокурора про те, що винуватець ДТП загинув в тій аварії! Мені навіть дихати важко, коли це пишу. Винуватець ДТП живе своїм життям, а про аварію відмовляється давати покази під час допиту. Його батько, який за матеріалами справи, був нібито водієм, також загинув. Мене сотні людей питали як трапилося ДТП, та я не маю що відповісти, тому що кримінальне провадження було закрито недоросслідуваним. Уявіть собі який абсурд. Прокурор прийняв передчасне рішення про закриття кримінального провадження не допитавши всіх очевидців ДТП, не провівши необхідних експертиз, в той час як є неспростовні докази того, що за кермом автомобіля був інший водій, якому все «зійшло з рук»".

Також, Світлана Пушкар дякує журналістам, які напередодні річниці загибелі чемпіона запитували про хід розслідування справи.

Наразі їй вдалося зробити перший крок у відновленні кримінального провадження та продовженні розслідування справи:

"Постанову про закриття кримінального провадження я оскаржила до суду і перемогла! Перший крок зроблено, незважаючи на опір прокуратури, 18 грудня 2019 року, суддя Рівненського міського суду скасував незаконну постанову прокурора про закриття кримінального провадження. Досудове слідство відновлено. Але схоже, що мене чекає війна з системою, яка це допустила і, можливо, ще й на тому нажилася. На пам’яті Андрія! На моєму горі, на втраті сином свого тата. Тата, якого Лев кличе, чекає і просить йому його дати!"

Більше інформації на сторінці Світлани Пушкар у соцмережі.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення