На Кременеччині новий голова федерації футболу

Картинки по запросу ФУТБОЛ кеменець
26 грудня, у Кременці відбулася позачергова звітно-виборча конференція ГО «Федерація футболу Кременецького району». На ній був обраний новий голова та керівні органи федерації.
[ads-post]На конференції були присутні понад 30 чоловік, з яких 18-ть мали право голосу (по одному від кожної команди). Серед запрошених були: перший заступник голови Асоціації футболу Тернопільщини Василь Заторський, представники Кременецького міського та районного відділів фізичної культури та спорту, районного відділу освіти, Почаївського будинку дитячої творчості та спорту тощо.

На посаду голови федерації було висунуто дві кандидатури. Одноголосним рішенням головою Федерація футболу Кременецького району став В’ячеслав Торський, а його заступником – Андрій Зубко.

В’ячеслав Торський – 1962 року народження. Народився на Херсонщині. З 1985 року постійно проживає на Кременеччині. Довгий час захищав кольори кременецького «Кременя» у чемпіонаті області, чемпіон України серед ветеранів у складі підволочиського «Збруча», в 2017 році у складі збірної Тернопільської області виборов всеукраїнську бронзу з футзалу в змаганнях ФСТ «Колос». Останніх два роки виступав у ветеранських змаганнях з футзалу в Хмельницькому. В 2019 року захищав кольори кременецького «Трактора» у чемпіонаті Кременецького району (діяв на позиції центрального захисника).

Окрім голови федерації та заступника, делегати обрали виконавчий комітет у складі 11 чоловік, органи футбольного правосуддя та ревізійну комісію.

Зокрема, у склад виконкому ввійшов голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський, який підтримав проведення позачергової конференції та, отримавши слово, запевнив, що районна рада сприятиме розвитку футболу на Кременеччині, а в своїй особі місцевий футболу отримає лобіста у владі.

Непересічною особистістю для кременецького футболу є і новий голова Контрольно-дисциплінарного комітету. Ним став начальник Кременецького Пенсійного фонду Олександр Маринюк, у минулому капітан юнацької команди Кременецького району, яка в далекому 1985 році стала чемпіоном Тернопільської області.

Асоціація футболу Тернопільщини вітає нове керівництво Федерації футболу Кременецького району та бажає йому плідної роботи на ниві популяризації футболу на Кременеччині.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення