На вулиці Кременця людей підстерігає небезпека 📷


Мешканців міста Кременець на Тернопільщині попередили про небезпечні штирі, які стирчать з-під залізної решітки біля тротуару.
[ads-post]Небезпечні предмети виткнулись на асфальті на вулиці Вокзальна, що біля магазину «Продсервіс». Про стержні в землі з гострим кінцем повідомив у соцмережі Фейсбук місцевий житель Ruslan Memfis. Чоловік застерігає краян бути обережними та оминати колючу пастку. Додає, що небезпечні штукенції потрібно прибрати з цієї ділянки дороги, аби, бува, не трапилося лиха.

Місцеві жителі коментують, що через подібні гострі штирі на Тернопільщині вже траплялися неприємні ситуації.

—  Та це звісно все жарти. Насправді, ситуація страшна. В даному випадку цю арматуру можна прирівняти до голки. Сам неодноразово ввечері велосипедом в останній момент помічав ту "вибоїну". А тут ще арматура.. —  зауважив Павло Левицький.

—  Небезпека тут не на жарт. Варто згадати подібну ситуацію біля м-ну Теко, яка призвела до біди кілька років тому, — наголосив Петро Савчук.

—  Шановні наші кременчани, чоловіки, не стійте осторонь, не чекайте доки трапиться біда. Ви ж сильні, розумні, і руки у Вас там, де треба. Бачите, що є штирі, усувайте їх. Бог все бачить, обов'язково Вам подякує, —  додала Ольга Верига.

—  Що то за така чудасія наш Кременець? Якась суцільна небезпечна зона. Через ті кляті дороги скільки людей загинуло. Але їм площу давай. А потім плачемо, що в Україні через дороги загинуло більше  людей, ніж через війну. Навіть відомі люди гинуть, — зазначила Оксана Фурсик.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення