Жителі Почаєва захищають свого сусіда, якому загрожує тюремна камера за ненавмисне вбивство

Жителі Почаєва, що на Кременеччині, захищають перед правосуддям свого сусіда, 47-річного Андрія, якому загрожує тюремна камера за ненавмисне вбивство. Якщо чоловіка таки посадять за грати, люди повстануть - йдеться у сюжеті програми "Надзвичайних новин" телеканалу "Факти ICTV".
[ads-post]За повідомленням відділу комунікації поліції Тернопільської області, житель Почаєва, повернувшись пізно ввечері додому, побачив, як з його горища злазить невідома особа. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Завершилася сварка ножовими пораненнями зі смертельним наслідком.
Кореспонденти програми "Надзвичайних новин" побували у Почаєві, щоб з'ясувати, що сталося удома в одного з менканців містечка.
Вони поговорили з потерпілим та мешканцями Почаєва. Чоловік визнав свою провину у тому, що вдарив ножем грабіжника, але додає, що розумів: "або ти, або тебе". По сусідству живе сестра Андрія, яка й прийшла в ту хвилину до брата. Андрій попросив жінку визвати швидку та поліцію. Грабіжник помер у кареті швидкої допомоги.

"Я не хотів його [вбивати]. Я ж теж переживав. Не дай Бог, я піду, а сестра ж теж буде наступна" - говорить він у сюжеті. 

Мешканці Почаєва одноголосно відгукуються добре про чоловіка. Кажуть, хоч жив сам, але нікого не ображав, був спокійний. Слідчі кажуть: формально вчинок Андрія може бути умисним вбивством при перевищенні меж необхідної оборони.

Убитий нападник, грабіжник будинку чоловіка, давно знайомий провоохоронцям. Він житель Почаєва, був раніше судимий за майнові злочини, рецедивіст. 

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення