Затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві кременчанина

До п’ятнадцяти років позбавлення волі загрожує жителю Кременця, 1981 року народження. Чоловікові інкримінують статтю 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство.
[ads-post]Першого грудня на лінію “102″ надійшло повідомлення від працівників ДСНС про те, що після пожежі в житловому будинку Кременця виявили тіло чоловіка з слідами насильницької смерті.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Встановили правоохоронці і особу потерпілого. Це – житель райцентру, 1954 року народження.

- Загиблий -  власник даного будинку. На ньому судово-медичний експерт виявив численні колото-ріжучі рани, які локалізуються безпосередньо на правій частині тіла – на плечі, грудній ділянці і на обличчі, – каже Ольга Романів – старший слідчий-криміналіст слідчого управління ГУНП в Тернопільській області.

На пошуки зловмисника скерували особовий склад Кременецького відділу поліції та Головного управління Нацполіції краю.

Заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух каже, що зловмисник намагався “замести сліди” в будинку, де трапився злочин, а тому підпалив його.

Оперативники карного розшуку здійснювали подворовий обхід, спілкувалися з сусідами загиблого, а також встановлювали осіб, які приходили в гості до загиблого.

- В поле зору оперативників потрапили неблагополучні особи, які раніше притягувалися до відповідальності за аналогічні злочини і відбували покарання за вбивства, вчинені схожим методом, – розповів Степан Яцух.

В процесі досудового розслідування поліцейські вийшли на слід ймовірного злочинця, а після того, як з’явилися докази, правоохоронці почали відпрацьовувати особу підозрюваного.

- Ним виявився місцевий неодноразово судимий житель Кременця, який раніше відбував покарання за вбивство та інші злочини. З’явилися в оперативників і докази щодо причетності даної особи до злочину. Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК. Проводиться досудове розслідування.

У ході перевірки стало відомо, що між загиблим та підозрюваним виник конфлікт, який переріс у вбивство та підпал. Дорогою додому зловмисник викинув ніж та переодягнувся.

Кременчанину уже оголосили підозру. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Слідчі пропонуватимуть тримання під вартою.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення