«Софія» – найрозумніше ім’я Кременецького району та інші результати діджитал-олімпіади «На Урок»

Картинки по запросу Кременецька гімназія 6

Восени 2019 року освітній проект «На Урок» провів безкоштовну інтернет-олімпіаду серед учнів 1-11 класів, у якій узяли участь пів мільйона дітей України.

[ads-post]Кременецький район продемонстрував високу зацікавленість, адже до конкурсу долучилися майже 2 тисячі учнів району, а всього учасників Тернопільскої області – 12 тисяч.
У районі найвищих результатів у конкурсі досягли учениці та учні з іменами Софія та Максим, а по Україні «найрозумнішими» є Дем’ян та Євангеліна. 
Щосезонні діджитал-олімпіади «На Урок» (naurok.com.ua) проводяться з 16 предметів та пропонують новий підхід проведення конкурсів. За результатами осінньої олімпіади 2019, середній бал району складає 55.5, а найактивнішими кременецькими учителями є Качурівська Оксана (Волинський ліцей імені Нестора Літописця), Бакуліч Тетяна (Кременецький ліцей) та Іскра Ольга (НВК "Кременецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 - ДНЗ").
Українці звикли до традиційного формату олімпіад: коли найкращі учні конкурують між собою та їдуть у інший навчальний заклад або місто. Натомість «На Урок» запропонував новий підхід: узяти участь у змаганні може будь-який учень, незалежно від шкільних оцінок та місця проживання. Окрім того, завдання конкурсу перевіряють не тільки знання предмету, а ще й ерудицію та креативність. По проходженню діджитал-олімпіади кожен учасник та вчитель отримує нагороди.
Найвищі показники знань продемонстрували такі школи району: 
  • Кременецька гімназія №6
  • Волинський ліцей імені Нестора Літописця
  • Кременецький ліцей
Низька конкуренція, рівний доступ до освіти та її діджиталізація – напрямок руху, який обирає не тільки українська освіта, але й кременецькі школярі 21 століття.
Дізнатися більше про діджитал-олімпіаду можна на сайті Освітнього проекту «На Урок».

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення