У медпункті, як в холодильнику: неподалік Почаєва хворі люди мерзнуть через тяганину чиновників


Температура у ФАПі села Старий Тараж сягає всього 6 градусів тепла.
Цілий тиждень люди та пацієнти очікують, що ситуація зміниться і в установі ввімкнуть опалення. Проте проблема залишається. І все — через два підписи, який бракує у документі.[ads-post]Проблему у соцмережах описав ‎Тарас Паляниця‎, він попросив вплинути на неї місцевих урядовців.

6.6 °С — це температура повітря в одному із ФАПів Почаївської ОТГ. ФАП Це в селі медичний пункт (медпункт), куди приходять люди з дітьми за медичною допомогою.

Часто-густо дітям, перед оглядом, потрібно знімати верхній одяг або роздягтися.

Згідно розпорядження Почаївського міського голови #126 від 28.10.2019р опалювальний сезон в громаді розпочався в понеділок. https://cutt.ly/penz6Cf

Всі медичні заклади знаходяться на балансі і фінансування Кременецької районної ради/Кременецької РДА АЛЕ!!! комунальні послуги оплачуються з бюджету Почаївської ОТГ.

Починаючи з понеділка прошу начальника РКЗ “Кременецький центр первинної медико-санітарної допомоги” Корнійчука В. І. відправити свого відповідального працівника до служби газу і поставити ДВА ПІДПИСИ в документі, щоб опалення таки включили!!!
Вам не почулося. Через ДВА ПІДПИСИ люди мерзнуть тиждень!

Може голова Почаївська об’єднана громада Vasyl Boiko проконтролює виконання свого розпорядження?!!

Минулого року мерзли два тижні через бюрократичні процедури, оплати, гарантії та інше. Цього року починаючи з вересня я дзвонив і до міського голови і начальника Сімейної медицини і до постачальника газу і цікавився підготовкою до опалювального сезону. Всі підготувалися, проблем не було.

Споживачу (Сімейній медицині) потрібно відвідати газову контору і підписати обхідний лист. ДВА ПІДПИСИ не можуть поставити вже тиждень часу!!!!

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення