На Кременеччині провели масштабний екозахід із трьома сотнями учасників

Масштабний екозахід провели учора вчителі Волинського ліцею ім. Нестора Літописця, учні та їхні батьки. Замість відпочинку у вихідний день вони обрали корисну справу і влаштували на території навчального закладу екотолоку. Долучилися близько 300 учасників.
[ads-post] – На базі Волинського ліцею імені Нестора Літописця  відбулася екотолока «Зробимо Україну чистою!», в якій взяли  участь 180 учнів, 95 батьків та 80 працівників ліцею. Ідею прибирання та благоустрою території підтримали також  працівники Кременецького ботанічного саду, з територією якого межує наш заклад освіти. Вони подарували нам саджанці магнолій, які відразу  ж посадили, – розповіли у ліцеї.
Перед початком заходу для учасників влаштували квест, під час якого кожен клас мав з’ясувати – де саме наводитиме лад. Тож корисне поєднали з цікавим. Непомітно пройшли декілька годин роботи, за котрі зібрали чимало сміття.
– Завдяки теплій погоді та гарному настрою робота просувалася активно та продуктивно. Вдалося назбирати повні мішки сміття, очистити від бруду та листя величезну територію. Тепер  ця місцина буде тішити кременчан та гостей міста своїм доглянутим виглядом. Колектив закладу висловлює особливу подяку усім учасникам екологічної акції за проявлену небайдужість та виявлену свідому громадянську позицію, – наголошують у навчальному закладі.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення