В Кременці побили студентів

Про жорстоке групове побиття в  центрі міста розповіла у соцмережі Марія Мазовіта.

"Кременець маленьке, тихе, спокійне місто але......
Не все тут так просто як ви думаєте....

Якщо ви не розумієте, поясню чому: "Я навчалася в місті Кременець, і зараз працюю тут, мені подобається це місто, я хочу тут залишитись жити. Але не все так гарно в нашому місті як всі думають."

Вчора був великий день для КОГПА, всі студенти св'яткували 200-річчя навчального закладу. І для мене це також свято, адже я там навчалася, і всі мої друзі теж зараз там навчаються. Ми вирішили піти в парк і поспівати пісні. Згодом до нас приєдналися і інші люди. Ми нікому не заважали але.... є одне велике але.....

На моїх друзів в 21.00 напала шайка молодих людей. Я стала свідком цієї бійки. Все сталось несподівано. Мої друзі були побиті а вони втекли так само швидко як появилися. Ніхто не встиг навіть викликати поліцію. Оскільки нападники скрились з місця подій.

Хоча ми і раніше збирались великими компаніями в парку, і ніколи такого не бувало. Ми не порушували права інших громадян. Якщо і співали пісні то це були пісні україномовного змісту. І це було в межах норми.

Можливо ця шайка просто вирішила показати свої права? Але студенти теж люди. І парк громадське місце. В нас є права і обов'язки які ми повинні виконувати. І ми не порушили прав інших громадян.

Я хочу щоб Україна стала мирною країною не тільки на сході, а й на заході. Ми всі одна велика сім'я яка має триматися разом.

А ви як вважаєте?"
[ads-post]

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення