У Кременецькому краєзнавчому музеї відбулося відкриття виставки творчих та пленерних робіт кременецьких художників


15 жовтня  до Дня художника у виставковій залі Кременецького краєзнавчого музею відбулося відкриття виставки творчих та пленерних робіт кременецьких художників:  Ніла Зварунчика, Жанни Тріщук, Володимира Стецюка, Богдани Гуменюк, Тетяни Балбус, Олександра Пташкіна, Олени Поліщук а також були представлені керамічні вироби народного умільця Сергія Томашівського.
Виставка приурочена пам’яті кременецького художника – Богдана Романюка.[ads-post]Для широкого загалу на огляд виставлено художніх робіт.
Відкрив виставку  директор краєзнавчого музею Андрій Левчук.   Щирі слова подяки, враження та побажання митцям висловила начальник відділу культури і туризму Кременецької міської ради Ганна Бобровська. Ділилися спогадами колеги по пензлю члени гурту «Гладущик».  Керівник гурту «Палітра» Тетяна Балбус розповіла про пленер та подякувала усім учасникам. Хороші слова прозвучали із уст громадського діяча  Василя Олійника та ін...
Із спогадами про батька виступила донька Богдана Романюка Жанна Тріщук, яка з глибокою  пошаною розповіла про батька як особистість, про його душевні якості, велику любов до живопису.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення