Помер відомий художник з Кременеччини

Олегу Вартабедяну було 67 років. У доробку митця - понад 700 живописних і графічних творів. Роботи зберігаються в приватних колекціях в Україні та за кордоном.

- Вічна пам'ять новоприставленому Олегу Вартабедяну. Панахида в понеділок о 19:30. Похорон у вівторок 8 жовтня,о 11:00 за домашньою адресою по вулиці Старі Вали,6, повідомляють в спільноті "Типовий Кременець".
Олег Вартабедян народився 29 квітня 1952 року в м. Кременці. У 1974 році закінчив хімічний факультет Львівського університету (нині національний університет), у 1996 році — Тернопільський педагогічний інститут (нині національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка).
Працював художник у різних техніках живопису (олія, темпера, акварель), у графіці використовує туш, є також роботи пастеллю, сангіною, вугіллям, італійським графічним та чорним олівцем. О. Вартабедян був учасником виставок живопису в містах України, Польщі, Німеччини, Японії.
У доробку понад 700 живописних і графічних творів. Роботи зберігаються в приватних колекціях в Україні та за кордоном, повідомляє регіональний інформаційний портал "Тернопільщина".
Вічная пам'ять. Редакція вислювлює щирі співчуття рідним і близьким.
[ads-post]

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення