Нові подробиці трагічної ДТП, в якій загинув легендарний бард Василь Жданкін 📹

Про те, що ситуація із ДТП, у котрій загинув відомий в Україні митець, кобзар Василь Жданкін, дуже неоднозначна, повідомив адвокат родини загиблого Віталій Сідоров.

Як повідомляється, уже на першому етапі розслідування з’явилися певні суперечності. Зокрема, водій авто, що ймовірно був свідком аварії, заявив, що в момент ДТП відео реєстратор в його машині був вимкнений. Тож, зараз шукають свідків трагедії, котрі могли б допомогти у розслідуванні.[ads-post]"Шукаємо свідків ДТП, внаслідок якої загинув легендарний бард Василь Жданкін. 2 вересня 2019 року близько 19 години в м. Кременець по вул. Дубенська відбулось зіткнення автомобіля "Фольксваген Пасат В5" та мопеда марки "Сузукі ЛЕТС 4", внаслідок чого водій мопеда Василь Жданкін від отриманих травм помер. Розшукуються свідки для відновлення подій цієї аварії. Просимо відгукнутися і звертаємося до небайдужих людей, які можуть допомогти будь-якою інформацією", – повідомив Віталій Сідоров.
Усі охочі допомогти можуть звернутися до адвоката родини загиблого за номером телефону: 067-208-10-88 (Віталій Сідоров, адвокат).

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення