Сьогодні в Кременці є унікальний шанс побувати в ролі професіоналів!

Унікальний шанс: побувати фотографом, лікарем, військовим, пожежником, поліцейським, охоронником, ковалем, гончарем, будівельником, бджолярем, перукарем, офіціантом; зробити власноруч малюнки кавою, вишивку, вироби з соломи, дерева, глини, побувавши на відповідних майстер-класах; навчитися правильно мити руки, вимірювати дерева, одягати бронежилет та амуніцію, збирати зброю, долати канатну переправу, «рятувати» потерпілих, утилізовувати сміття; керувати дроном; дізнатися, що таке арт-терапія; взяти участь у майстер-класах з армспорту та рукопашного бою; самостійно cтворити профорієнтаційний міні-ролик “Спробуй себе — опануй професію...”

[ads-post]18 вересня з 11.00 до 14.00 на площі Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Т.Г. Шевченка в м. Кременець відбудеться І Міжрайонний кар'єрний форум «Профорієнтація – 2019», організований Кременецькою районною філією спільно з фахівцями Тернопільського обласного центру зайнятості та 4-ма районними філіями ОЦЗ (Збаразькою, Лановецькою, Підволочиською, Шумською), соціальними партнерами: органами влади, закладами освіти, військовими, ГО «Молодь Кременеччини», приватними підприємцями та роботодавцями.
Діятимуть 8 локацій, де будуть представлені більше 30 професій. На площі буде розміщено військову техніку, пожежну машину, реанімобіль.
У програмі заходу: експрес-тестування на ярмарок професій, флеш-моб, презентація народних ремесел, лікування мистецтвом, рольові ігри з фінансової грамотності, тренінг для педагогічних працівників.
Запрошуємо усіх: школярів та їх батьків, освітян, шукачів роботи – усіх, кого цікавить щось нове, хто не визначився із професією чи навчальним закладом, шукає ідеї для бізнесу, однодумців та ділових партнерів, хто любить рух і розвиток!

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення