У Кременці відбувся ексклюзивний концерт у незвичному місці 📹

Концерт 20-річного скрипаля Костянтина Лукинюка відбувся учора у кременецькому костелі Святого Станіслава.
Молодий віртуоз представив слухачам програму, з якою незабаром вирушить на Міжнародний конкурс скрипалів імені Олега Криси у Львові. Захід був благодійним, виступом музикант збирав кошти на продовження свого навчання в США. Частину грошей хлопець виділить на забезпечення потреб храму. На концерті стояла благодійна скринька, всі охочі могли допомогти юнакові з коштами на навчання в Істменській школі.
Виступ тривав близько години. Під час концерту Костянтин зіграв твори Й. С. Баха, Г. Венявського, Н. Паганіні, Ф. Крейслера.
[ads-post]
– Костянтин Лукинюк навчався в Чернівецькій музичній школі №2 та у коледжі мистецтв імені С. Воробкевича. Він – лауреат низки музичних конкурсів. Відомий скрипаль Олег Криса помітив талант Костянтина та запросив на навчання в Америку в Істменівську музичну школу. Зараз хлопець повернувся додому на академвідпустку, – повідомляє «Типовий Кременець».
Кременчани були вражені високим рівнем виконання молодого музиканта. Чудовий концерт у незвичайному місці запам’ятається глядачам надовго.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення