На трасі Кременець-Тернопіль працюватимуть патрульні з “радаром”

Двомісячник безпечності дорожнього руху стартує на Тернопільщині з наступного тижня.

[ads-post]Поліцейські приділятимуть особливу увагу виявленню нетверезих водіїв за кермом, оскільки вони становлять потенційну небезпеку. Від початку року на Тернопільщині сталося понад 180 аварій за участю нетверезих водіїв, – повідомив на прес-конференції начальник Патрульної поліції області Богдан Шевчук. Невтішна статистика на Тернопільщині і щодо ДТП за участю пішоходів. У таких аваріях загинуло десять людей.
«Упродовж двомісячника безпеки дорожнього руху ми будемо стежити за дотриманням правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами. Плануємо давати “Трукем” – прилад для вимірювання швидкості, на дорогу М-19 у напрямку Кременця, оскільки там досить значна аварійність. Аналогічна ситуація стосується автошляху у напрямку Чернівець.  Там також маємо досить багато ДТП з потерпілими».
Посилено стежитимуть патрульні за місцями концентрації ДТП, у Тернополі – це дороги на Протасевича, Гайовій, Руській, Замковій, Тарнавського, перехрестя Будного і Лучаківського, проспект Злуки.
За словами поліцейських, у Тернополі найбільше аварій стається на перехрестях. Відтак там планують оновити розмітки та замінити дорожні знаки.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення