В Кременецькому районі п’яний батько першокласника погрожував розправою вчителям


Житель села Шпиколоси Кременецького району заплатить 51 гривню штрафу за те, що перебуваючи у нетверезому стані обматюкав вчителів та погрожував їм розправою.

10 квітня 2019 року о 08 годині 30 хвилин, чоловік, перебуваючи в Шпиколоській ЗОШ І-ІІ ступенів, що в с.Шпиколоси по вул.Центральній,17 Кременецького району, в нетверезому стані, виражався в сторону вчителів ЗОШ нецензурними та образливими словами та погрожував фізичною розправою в присутності учнів школи, чим своїми діями порушив громадський порядок та спокій громадян.

     В судовому засіданні він вину у вчиненому визнав повністю, просить його суворо не карати.

     Крім цього, вина чоловіка доводиться: протоколом про адміністративне правопорушення серії ГР № 320655 від 17 квітня 2019 року з якого вбачається, що він 10 квітня 2019 року о 08 годині 30 хвилин, перебуваючи в Шпиколоській ЗОШ І-ІІ ступенів, що в с.Шпиколоси по вул.Центральній,17 Кременецького району, в нетверезому стані, виражався в сторону вчителів ЗОШ нецензурними та образливими словами та погрожував фізичною розправою в присутності учнів школи, чим своїми діями порушив громадський порядок та спокій громадян;

– листом Шпиколоської ЗОШ І-ІІ супенів Кременецької районної ради Тернопільської області від 11 квітня 2019 року з якого вбачається, що 10 квітня 2019 року чоловік привів свого сина, учня 1-го класу в школу. Батько учня перебував в приміщенні навчального закладу з ознаками алкогольного сп’яніння та поводився неадекватно. Поводився агресивно, кричав та обзивав вчителів, погрожував, вживав нецензурну лексику в навчальному приміщенні по відношенню до вчителів в присутності учнів школи;

– письмовими поясненнями винуватця від 17 квітня 2019 року, з яких вбачається, що він висловлювався нецензурною лайкою в сторону вчителів Шпиколоської ЗОШ;

– листом Шпиколосівської сільської ради від 15 квітня 2019 року адресованим директору Шпиколоської ЗОШ з якого вбачається, що з батьком школяра проведена відповідна робота. Відібрано пояснення.

Згідно характеристики Шпиколосівської сільської ради порушник виховує неповнолітнього сина. Учасник бойових дій в Луганській та Донецькій областях у 2015-2016 роках. В даний час постійного місця роботи не має. Приймає активну участь у громадському житті села.

Дослідивши матеріали справи, суд пришов до висновку про те, що в діях чоловіка є склад адмінправопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП – дрібне хуліганство.

     Враховуючи те, що винуватець вперше притягується до адміністративної відповідальності, вину визнав, Кременецький районний суд призначив йому адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі трьох неоподатковуваних   мінімумів доходів громадян, що становить 51 гривню.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення