У Кременці на відкриття Міжнародних змагань прибув чиновник “під мухою”

У Кременці завершилися міжнародні змагання  із санного спорту на санкороликах “Кубок Бони 2019”. Післясмак магань залишився не дуже приємним.

“Вчора відбулося урочисте відкриття Міжнародних змагань “Кубок Бони-2019″. Такого сорому і ганьби по відношенню до санного спорту Кременеччини і до заходу вцілому ще не було! Начальник управління фізичною культури та спорту Тернопільської ОДА Тріль В.С. не зміг навіть сказати привітальну промову, так як був у стані алкогольного сп’яніння. Тому ведучі просто оголосили про його присутність! ГАНЬБА!
Міська влада в оргкомітет не включила ветерана санного спорту, депутата міської ради Чернігівського Василя, а усім іншим ветеранам цього виду спорту було сказано:”Якщо хочете, щоб вам вручили сувеніри на відкритті, то потрібно здати по 150 гривень!”
Як вам не соромно???
Ви принизили та проігнорували людей, які присвятили велику частину свого життя санному спорту, які представляли і привозили нагороди з самих престижних змагань України та бувшої УРСР!
Я хочу, щоб усі кременчани знали – на офіційному прийомі у ресторані “Іква” , наші з вами гроші пропивали і проїдали керівники та заступники Кременецької РДА, Федерації санного спорту, Кременецької районної ради, Кременецької міської ради на чолі з п’яним начальником управління фізичною культури та спорту Тернопільської ОДА ТРІЛЬОМ В.С.!!!
А ветерани санного спорту, за власні кошти, окремо зібралися за одним столом, позгадували минуле, обговорили теперішнє… Атмосфера була чудова і я дякую усім хто був з нами!
А вам, шановне керівництво усіх рівнів – ГАНЬБА та СОРОМ!!! Занепад у галузі спорту у нашому регіоні – на вашій совісті! П’яні керівники на відкритті спортивних заходів – це не те, що ми хочемо показувати нашим дітям, внукам і нашим спортсменам!!!” – пише кременчанка ‎Tatyana Fiyalo

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення