У Кременці створюють спортивний об’єкт на 16 млн, але відвідувачів поки не пускають

Футбольне поле, чотири легкоатлетичні доріжки, відкритий майданчик для тренажерів, тенісний корт, баскетбольний майданчик, бейсбольне поле та трибуни передбачені будівництвом Спортивного ядра у Кременці. Наразі роботи поступово йдуть до логічного завершення. Також комплекс, що створюють на базі Волинського ліцею Нестора Літописця, обгородили, аби не зовсім свідомі відвідувачі не псували ще незавершений об’єкт.

– Важкий і виснажливий день закінчився моніторингом робіт із будівництва спортивного ядра на базі Волинського ліцею Нестора Літописця. Роботи ведуться планово, незважаючи на певні проблеми. Стадіон практично обгородили, що є позитивним моментом для унеможливлення пошкодження покриття, повідомив голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський.[ads-post]Також очільник пояснив, у кого на балансі перебуватиме спортивний об’єкт після завершення будівництва та для чого необхідне огородження.
– Спортивне ядро – спільна власність сіл і міст Кременецького району на балансі Волинського ліцею Нестора Літописця. Будівництво не завершене, але вже неодноразово пошкоджувалося. Газоном ходити заборонено, бо він не засипаний спеціальною сумішшю. Питання використання в позаурочний час буде врегульовуватися власником, тобто районною радою, після здачі в експлуатацію. Будівництво фінансується кабміном з Державного фонду регіонального розвитку і співфінансується районною радою, – поінформував Володимир Стефанський.
 
Довідка:
Реалізація проекту Спортивне ядро створить комфортні умови для функціонування освітнього закладу. Ідея створення спортивної бази шляхом реконструкції спортивного ядра Волинського ліцею Нестора Літописця покликана об’єднати зусилля всіх навчально-виховних закладів у формуванні здорового способу життя учнів та населення міста Кременця і Кременецького району. Обсяг коштів необхідних для реалізації проекту становить 16,253 889 млн грн. Джерелом фінансування проекту і виплат за зобов’язанням суб’єкта інвестиційної діяльності є державний фонд регіонального розвитку та місцевий бюджет.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення