Головко остаточно програв суд за депутатство

Результат пошуку зображень за запитом "апеляційну скаргу Михайла Головко"
Львівський адміністративний суд відхилив апеляційну скаргу Михайла Головко щодо скасування протоколу окружної виборчої комісії та перерахунку голосів та перерахунку голосів у виборчому окрузі №164.

Апеляційне судове засідання за позовом кандидата у народні депутати Михайло Головка відбулось 2 серпня у Восьмому апеляційному адміністративному суді у Львові. Подробиці розповідає “Терміново”.
Михайло Головко просив у суду визнати протиправними дії ОВК №164 щодо прийняття та опрацювання виборчої документації та врахування відомостей протоколів про підрахунок голосів на ДВК в межах всього округу, а це Збаразький, Лановецький, Підволочиський, Шумський райони та частина Кременецького району. Також просив скасувати в повному обсязі протокол ОВК про підсумки голосування і зобов’язати ОВК зробити перерахунок голосів.
Колегія суддів заслухала позицію сторони позивача Михайла Головка, сторону відповідача представника Збаразької ОВК та представника третьої особи, яка не представляє самостійний вимог переможця на 164 окрузі Ігоря Василіва. Сторона позивача стверджувала, що ОВК проігнорувала масові та суттєві порушення вимог законодавства з боку членів ДВК, а також не забезпечила дотримання вимог законодавства щодо транспортування документації та її схоронності. Також представник позивача заявив, що дані протоколів ДВК масово та суттєві відрізняються від відомостей протоколу про підсумки голосування в ОВК №164 та даних, оприлюднених на сайті ЦВК. Проте представник відповідача усі звинувачення заперечив та додав, що належно зареєстрованих скарг про порушення під час виборчого процесу не було. В обід відбулись дебати між сторонами, а пізніше судді винесли рішення. Колегія суддів Восьмого апеляційного адміністративного суду вирішила відмовити у задоволені позову Михайла Головка в повному обсязі.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення