Син загиблого чемпіона з Кременеччини – став зіркою кліпу 📹


Маленький син спортсмена Андрія Пушкаря знявся у кліпі української співачки.


Лев Пушкар - ще маленький, але вже відомий син свого батька, а відтепер - і герой кліпу співачки Тоні Матвієнко. Хлопчик разом з іншими дітьми українських зірок знявся в новій відеороботі української виконавиці.

На відео "Дитячий сміх" яскраво вирізняються безпосередні емоції сина Андрія та Світлани Пушкар.

Мама Лева повідомляє, на зйомки кліпу їх запросив режисер. Все тому, що хлопчик емоційний, активний, проявляє емоції щиро, відкрито, по-справжньому.

"Враження від зйомок у сина гарні. Адже навколо було багато діток, цікаві прилади, лаштунки. Лев полюбляє новизну. Тому син активно досліджував простір, грався, його приваблювали камери та робота знімальної групи", — розповідає Світлана Пушкар.

Кліп на пісню “Дитячий сміх”знімали весь день. Маленький Лев пробув на майданчику приблизно чотири години. Під час перегляду відео хлопчика можна побачити кілька разів. Його емоції розчулюють: Лев сміється, бігає, грається з кулькою, показує язика.

На сторінці Тоні Матвієнко у Фейсбуці зазначають, що режисер-оператор кліпу Андрій Корень ставив за мету відобразити щирі дитячі емоції. Тому команді довелося добре працювати ще й у якості психологів, драматичних акторів та гумористів, будуючи особливо легку комунікацію з дітьми — з гумором і веселощами. Додаткові складнощі створювали вікові особливості акторів: наймолодшому з яких всього два, решта — діти без знімального досвіду.

Разом із Левом у відео зняли і доньку Тоні Ніну та сина Ірини Білик Табріза.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення