Знайшли тіло чоловіка, який потонув вчора на Кременеччині

Знайшли тіло молодого чоловіка, який потонув вчора на водоймі «Королівський міст» (оновлено)
Трагедія сталась 17 червня близько 16:00 на водоймі «Королівський міст», що у с. Іква Кременецького району. 

Чоловік пішов під воду і зник. Люди, які були на пляжі, намагались самотужки відшукати чоловіка, але спроби були марними.
Зі слів очевидців, чоловік раптово зник під водою. Відпочивальники які були поблизу, намагалися відшукати людину, однак їхні спроби виявилися марними. Люди викликали на місце рятувальників.
За інформацією власних джерел «20 хвилин», тіло чоловіка таки знайшли рятувальники. В управлінні держслужби надзвтчайних ситуацій згодом підтвердили інформацію: тіло чоловіка відшукали рятувальники.
- О 16.35  17 червня кременецькі рятувальники виїжджали у с.Іква, з місцевого ставу дістали тіло загиблого, жителя Коеменця, - повідомила речник управління держслужби з надзвичайних ситуацій в області Ірина Крупа.
Як вдалось нам дізнатись, загиблому чоловікові - 45 років. Ігор Сандомірський відпочивав на ставку з компанією друзів. Саме вони першими кинулись на пошуки. Чоловік загинув фактично на очах у друзів.  У Кременці чоловіка добре знають і не можуть дійти до тями від жахливої звістки про його загибель. Кажуть, Ігор був доброю людиною, хорошим батьком для своєї доньки...
Редакція висловлює щирі співчуття родині, друзям і всім, хто знав Ігора Сандомірського. Вічна йому пам'ять...

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення