Центр реабілітації дітей та молоді хочуть створити у Кременці та збирають для цього гроші


Коли батьки цілодобово не прив’язані до дітей чи рідних з інвалідністю, а самі потребуючі уваги і спілкування отримують необхідне сповна.
Таке ми бачили у Польщі. А незабаром щось схоже може з’явитись на Тернопільщині. Сучасний реабілітаційний центр європейського зразка для дітей та молоді хочуть побудувати у Кременці. Творці проекту сподіваються на фінансову допомогу від Європейського союзу, адже створення такого закладу – справа далеко недешева. Раніше кременчанка, яка горить мрією побудувати масштабний кількаповерховий центр реабілітації, зорганізувала такий у значно менших масштабах. Вірить, і ця добра справа матиме позитивне завершення… Якщо ми з вами їм у цьому допоможемо. Реквізити для допомоги:
ГО “Товариство батьків дітей-інвалідів та їх друзів “Зоря надії” 47003, Україна, м.Кременець, Тернопільська обл., ЄРДПОУ 40154708 Р/р “26006055129993 в Тернопільській філії ПАТ “Приватбанк” МФО 338783
Центр реабілітації і розвитку дітей і молоді “Зоря надії” діє у Кременці близько восьми місяців. Він приймає дітей із інвалідністю також і з прилеглих районів. А створити його вдалося завдяки старанням родини місцевої мешканки Алли Андрущук. За час існування цей центр став не лише порятунком для дітей, які потребують реабілітації. Він їх об’єднав, згуртував, а відвідчувачі вважають один одного справжніми друзями. При закладі діє еко-арт майстерня, де молодь може займатися трудотерапією. Там шиє різноманітні натуральні полотняні вироби.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення