Кременецькі трампліни та санну трасу врятовано?

8 вересня 2016 року на президії обласної ради одноголосно депутатами було підтримано внесення двох питань на сесію, по створенню спортивних шкіл з зимових і з літніх видів спорту.

Сесія відбудеться 22 вересня, сподіваємось на одностайність і в сесійній залі.Ключовим моментом після цього буде виділення двом школам додатково 1,5 млн грн до кінця року на заробітну плату та комунальні послуги.
Таким чином, буде змлга встримати на роботі абсолютну більшість з діючих тренерів, а за тренерами і дітей, які складають резерв майбутнього спорту вищих досягнень.
Адже недостатні кошти на цей рік, навіть за умови економії на ставках сумісників в школах ФСТ призвели до того, що одна школа вже припинила свою роботу, друга припиняє 16 вересня, працівники навчально-спортивної бази з біатлону без зарплати від початку літа.
Тому оперативне вирішення першого (створення шкіл), а потім другого питання (виділення необхідних коштів) дозволить мінімізувати втрати в тренерському складі, розриву в тренувальному процесі дітей та уникнути можливої соціальної напруги.

Джерело: real_kremenets

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення