Кременецькі "сокільці" провели похід-вишкіл до "Дівочих скель"

18 вересня 2016 року активісти Всеукраїнської громадської організації "Сокіл" організували похід від "Білого дому" до "Дівочих скель", що у м. Кременець. Маршрут спланували через козацький цвинтар, катакомби, єврейський цвинтар та джерело "Корито".
Під час вишколу "сокільці" займались альпінізмом, грали у пейнтбол та відпрацьовували прийоми захисту від нападників, а також співали українських пісень під супровід гітари.
"Такі вишколи загартовують нашу молодь, дають змогу керівникам організації зрозуміти, чого очікує той чи той активіст від перебування у лавах "Соколу", які цілі перед собою поставить і чи досягне їх. А "Сокіл" неодмінно допоможе здійснити їхні прагнення, досягнути мети і втілити у життя мрії! Хлопців та дівчат віком від 13 років запрошуємо в лави Кременецького осередку ВГО "Сокіл", де ми навчимо їх бути активними, цілеспрямованими та всебічно розвиненими!", - розповів в. о. голови Тернопільського обласного молодіжного центру, депутат Тернопільської облради "сокілець" Богдан Бутковський.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення