У Кременці відкрили клас нового типу!

Художня концепція втілена для виховання молодого покоління. У Кременецькій загальноосвітній  школі-інтернаті  26 серпня  ц. р. відбулося відкриття кабінету художньої культури.

Основа художньої культури – мистецтво, яке в художніх образах відображає дійсність, концентрує в собі головні особливості естетичного ставлення до світу. Вона відкриває людині шлях до прекрасного.
Майже 2 роки над концепцією кабінету працювала вчитель образотворчого мистецтва Наталія Мартинюк. І ось результат – спільно з адміністрацією навчального закладу  проект вдалося реалізувати повідомляє @club101145974 (Пульс Кременця)

На відкритті були присутні  гості:

  • професор, кандидат філологічних наук, доцент кафедри англійської філології Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка Анатолій Янков;
  • аматорський вокально-інструментальний ансамбль «Любисток», Кременецької школи мистецтв ім. Михайла Вериківського;
  • ветеран праці, вчитель образотворчого мистецтва школи-інтернату 1979 – 2005р.р. Ярослав Кирилюк.
Анатолій Янков захоплений від побаченого з великою радістю подарував присутнім рядки своєї поезії, порівнював свій період навчання та умови, що створюються сьогодні молодим людям. Вчитель-пенсіонер Ярослав Кирилюк  з хвилюванням згадував про працю в школі та позитивні зміни, які відбуваються сьогодні у навчальному закладі. Гурт «Любисток» виконав для присутніх твір В. Івасюка, світлина якого знаходиться в кабінеті.
Своїми враженнями від обладнання кабінету та його оформлення поділився випускник школи-інтернату 2015 року  Д.Нікіфорчук, нині студент Краківського університету.
Матеріальна база навчального закладу з оновленим змістом і сучасними ідеями допоможе перетворити цей заклад в нову українську школу й сприятиме розвитку особистості та її таланту.

Джерело: Сорока

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення