Дівчинка з Кременця перемогла у міжнародному конкурсі

На міжнародному мовно-літературному конкурсі учениця Кременецької ЗОШ-інтернату виборола ІІІ місце.

Міжнародний мовно-літературний конкурс є вшануванням творчої спадщини видатного сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка, щорічно проводиться з метою виявлення творчо обдарованої учнівської та студентської молоді, майбутньої плеяди літературних митців, розвитку їхнього творчого потенціалу, виховання у молодого покоління українців поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні і за її межами.
4 лютого 2017 року відбувся IV (фінальний) етап VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу. У ньому взяла участь переможець ІІІ (обласного) етапу, учениця 9 класу Кременецької ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів Надія Петрук. За результатами останнього етапу конкурсу вона стала переможцем (виборола ІІІ місце) повідомили у пресс-службі Кременецької РДА.
Вітаємо Надію Петрук та наставника - учителя української мови та літератури  Кременецької ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів Людмилу Врочинську.
Бажаємо не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою високі цілі та досягти нових вершин. Зичимо подальших успіхів, здоров’я та наснаги, впевненості в досягненні заповітної мрії.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення