Кременецький віськомат викликає призовників


Військовий комісар Кременецького об’єднаного міського військового комісаріату оприлюднив наказ "Про призов громадян чоловічої  статі на строкову військову службу"


НАКАЗ
військового комісара Кременецького
об’єднаного міського військового комісаріату

 "07" березня 2017 р.                       м. Кременець                                № 19 агд

Про призов громадян чоловічої  статі на строкову військову службу

На підставі Закону України “ Про військовий обов’язок і військову службу”, Указу Президента України від 25 лютого 2017 року № 44/2017 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році", в квітні - травні 2017 року проводиться  черговий призов громадян чоловічої статі на строкову військову службу.
З метою організованого проведення чергового призову громадян чоловічої статі  на строкову військову службу, -

Н А К А З У Ю :

  1. Прибути на призовну дільницю Кременецького  об’єднаного міського військового комісаріату для призову на строкову військову службу громадянам чоловічої статі 1999 року народження, яким  в період чергового призову виповниться 18 років, а також  громадяни, які народилися в період з 1990 по 1998 рік і у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.
  2. Всі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу  зобов’язані прибути на призовну дільницю Кременецького об’єднаного міського військового комісаріату за адресою: місто Кременець, вулиця Уласа Самчука, 4,  в зазначений час з документами, що вказані в особистих  повістках. Громадяни, які  не отримували особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані  прибути у  військовий  комісаріат  за місцем проживання до 10.04.2017 року маючи при собі документи, які засвідчують особу.
  3. Всі особи призовного віку , які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Кременецького  району  та м.  Кременець зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та прибути у військовий комісаріат де перебувають на військовому обліку для проходження призовної комісії.
  4. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являться  за повісткою до призовної дільниці Кременецького об’єднаного міського військового комісаріату  несуть відповідальність згідно чинного законодавства.
  5. На підставі  Закону України “ Про військовий обов’язок і військову службу “ керівники підприємств , установ та організацій, кооперативів та навчально-виховних закладів, незалежно від форм  підпорядкування і форм власності , зобов’язані  відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

Військовий комісар  Кременецького
об'єднаного міського військового комісаріату
підполковник Ю.М. ФЕЩЕНКО

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення