У Кременці планується проводити акції з весняного прибирання та День довкілля

Традиційно кожного року у місті проводяться акції з весняного прибирання та День довкілля.
Метою проведення Дня довкілля та місячника озеленення і благоустрою є покращення стану навколишнього природного середовища, створення нових зелених насаджень, очищення потоку Ірва, поширення екологічних знань, проведення конкурсів, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення.

Кременецька міська рада спільно із КП «Кременецьблагоустрій» щороку  організовує та проводить низку природоохоронних заходів, спрямованих на очищення довкілля, покращення його стану, здійснення активних заходів державного і громадського контролю у галузі охорони довкілля, привернення уваги суспільства до екологічних проблем, залучення до природоохоронної роботи якомога більше людей.
Щороку заплановані акції, як День довкілля, підтримується громадськими організаціями  та небайдужими кременчанами, що говорить про те, що українське суспільство виявляє зацікавленість до розв’язання екологічних проблем та дбає про забезпечення права громадян на безпечне довкілля.
Хотілося б аби весняна толока згуртувала якнайширше коло кременчан, адже чистота краю починається з чистоти власної оселі, вулиці, села та міста.Кожен кременчанин, небайдужий до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу.
Виконавчий комітет Кременецької міської ради  закликає всіх мешканців Кременця взяти активну участь у проведенні заходів з озеленення та благоустрою (березень-квітень) і Дня довкілля. Особливе наше звернення до молоді, адже школярі, студентство споконвіку були рушійною та могутньою силою у здійсненні нових звершень та ідей – їм на цій землі жити.
Зробімо все, аби краєвиди Кременеччини тішили око і веселили душу, аби і наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення