Header Ads

На Шумщині зростає виробництво м`яса

Протягом 2016 року сільгосппідприємствами краю вироблено на 352 тонни більше рівня минулого року.

Про це повідомили Тернополяни з посиланням на департамент агпромислового розвитку облдержадміністрації.
«Збільшили виробництво м’яса яловичини  сільгосппідприємства Бучацького району - на 196 тонн , Козівського - на 72 тонни, Збаразького на  63 тонни, Тернопільського - на 20 тонн, Чортківського - на 591 тонну, Підволочиського - на 484 тонни, Шумського  - на 352 тонни більше рівня минулого року», - прокоментував директор департаменту агпромислового розвитку облдержадміністрації Віталій Луй.
...

Новини партнерів

Loading...
На платформі Blogger.