У Кременці побували делегації з Польщі

У місті Кременці на Тернопільщині перебували офіційні делегації із міста Люблін (Республіка Польща ) на чолі з воєводою Пшемиславом Чарнеком та із міста Томашов Любельський на чолі із бурмістром Войцехом Жуковські.
Під час свого перебування гості відвідали літературно-меморіальний музей Юліуша Словацького, могилу матері поета Соломеї Словацької, провели зустріч із представниками польської громади у приміщенні «Товариства Відродження культури польської у місті Кременці ім.Юліуша Словацького», а також побували на службі у костелі святого Станіслава. Про це повідомляє Наш день.
Із нагоди 73-ї річниці визволення Кременця від фашистських загарбників, міський голова Олексій Ковальчук, перший заступник міського голови Микола Матвіюк, заступник міського голови Ярослав Риндич, а також представники польської делегації поклали квіти на Меморіалі Слави.
Під час перебування гостей із Польщі проводилися перемовини про подальшу співпрацю між містами у сфері економічної, культурної, спортивної, рекреаційної діяльності та питання щодо спільної реалізації міжнародних грантових програм.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення