Хто став Чемпіоном Кременецького району з шахів?

Михалюк Михайло – вихованець почаївського будинку дитячої творчості та спорту став Чемпіоном з шахів Кременецького району, міста Кременця та міста Почаєва!

18-19 березня у приміщенні спортивного клубу "Демос" (м. Кременець) проходив Відкритий об'єднаний Чемпіонат із шахового спорту Кременецького району, міста Кременця та міста Почаєва. 
Чемпіонат проходив за круговою системою у 9 турів. Усього 10 учасників. З результатом 7,5 очок блискучу перемогу здобув Михайлюк Михайло – вихованець Почаївського будинку дитячої творчості та спорту, ставши Чемпіоном Кременецького району, міста Кременця та міста Почаєва. Один з провідних шахістів м Почаєва Брезицький Віталій – колишній вихованець Почаївського БДТС – отримав приз за найкращу партію. Приємно відзначити, що наймолодший учасник Чемпіонату – Івкевич Іванко, якому всього 9 років також вихованець Почаївського БДТС. 
Вітаємо Чемпіона, призерів та їх тренера Лещука Валентина з новим досягненням та бажаємо подальших успіхів на спортивній ниві. 

Детальніше про роботу почаївського будинку дитячої творчості та спорту ви можете прочитати тут: https://vk.com/pochaiv_bdts

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення