Стало відомо, який чиновник з Кременеччини займався підробленням документів

9 лютого управління Служби безпеки України у Тернопільській області повідомляло про викриття своїми співробітниками очільника районної державної адміністрації, який виготовляв «липові» довідки.

Шахрайство посадовця полягало у тому, що він отримував вищу освіту безкоштовно, подаючи у навчальний заклад протягом кількох років довідки з роботи, з якої давно був звільнений за згодою сторін.
За фактом підроблення документів прокуратурою відкрито кримінальне провадження за статтею 358 Кримінального Кодексу України.
Ось документи, які викривають особу шахрая. Так, за гроші платників податків без будь-якого права на це у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України навчався В’ячеслав Олександрович Онишкевич. Він очолив Кременецьку райдержадміністрацію після того, як у ДТП постраждав голова РДА Сергій Сімчук.
Так, Онишкевич потрапив у навчальний заклад на бюджетну форму навчання, працюючи заступником мера Кременця. Після звільнення з посади він втратив право на безоплатне навчання, однак замість того, щоб почати платити за науку, приносив у інститут довідки про те, що він нібито продовжує працювати у мерії Кременця.
Джерело: beztaby.te.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення