У Кременці відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з армспорту

У Кременці пройшов відкритий Всеукраїнський турнір з армспорту пам'яті легендарного Заслуженого тренера України Анатолія Пушкаря серед юнаків та юніорів.

У змаганнях взяли участь більше 150 спортсменів зі Льова, Рівного, Луцька, Івано-Франківська, Кременця та проходив у спортивному клубі "Демос". Відкривав спортивні змагання, багаторазовий чемпіон світу з армреслінгу та син легендарного тренера Анатолія Пушкаря,  Андрій Пушкар, який привітав усіх учасників та побажав успіху усім учасникам. До вітальних слів долучився міський голова Олексій Ковальчук, який наголосив на важливості розвитку спорту в Україні в цілому та в нашому регіоні зокрема. Також за спортсменів вболівав депутат Тернопільської обласної ради Яциковський Богдан.
Змагались юнаки та юніори у трьох вагових категоріях.  У загальному командному заліку найсильнішою стала команда з міста Кременця, яка посіла перше місце серед юнаків та юніорів. Відповідно, друге та третє місця завоювали команди з міста Рівного та Львова. Хочеться зазначити, що переможці у своїх вагових категоріях візьмуть участь у чемпіонаті України з армспорту.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення