Добродомов зустрівся з вдовою Віталія Ващенка

Під час робочої поїздки на Тернопільщину лідер «Народного контролю» Дмитро Добродомов зустрівся з вдовою Віталія Ващенка, Наталією.

Депутата «Народного контролю» у Кременецькій міськраді Віталія Ващенка 26 травня жорстоко побили на подвір’ї власного будинку, а наступного дня чоловік помер.
Це все було розплатою за активну позицію Віталія. Він розслідував багато резонансних тем, як-от незаконна вирубка лісів, закупівлі за завищеними цінами, та сприяв тому, аби скандального директора Кременецького лісгоспу, який на смерть збив підлітка у ДТП, не поновили на посаді.
Під час зустрічі Добродомов отримав додаткові документи у справі Ващенка та був проінформований щодо просування слідства.
«Для «Народного контролю» й особисто для мене надзвичайно принципово, аби усі фігуранти справи понесли покарання: від виконавців до замовників. Проте останні й досі на волі. Наразі матеріали щодо ймовірних замовників розправи поліцією виділено в окреме провадження, та перспективи його розслідування викликають чимало питань, адже минуло вже вісім місяців»,- наголосив Добродомов.
Також нардеп звернеться до Генпрокурора Юрія Луценко з проханням взяти цю справу під особистий контроль.
16467118_1823771471229887_1187003024_n
Джерело: nkontrol.org.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення