Кременчан застерігають у період свят не купувати фальсифікат

Кременецькі податківці розповіли скільки мінімально вартують легальні алкогольні напої. Кременчан закликали не купувати фальсифікат, а підприємців відмовитись від реалізаціїї сумнівної продукції.

Традиційно у передсвятковий період зростає попит на алкогольні напої. Це враховують не лише виробники та реалізатори легальної продукції, а й ті, хто в гонитві за наживою, в антисанітарних умовах із сировини невідомого походження, не думаючи про наслідки, здійснюють виготовлення фальсифікату.
Тож керівникам субєктів господарювання, фізичним особам-підприємцям, які здійснюють оптову та роздрібну реалізацію алкогольних напоїв, варто бути відповідальними і дотримуватись вимог закону. При надані пропозицій щодо придбання алкогольних напоїв сумнівної якості, за цінами, які є нижчими від мінімально встановлених, такі пропозиції слід категорично відхиляти. Бажання отримати більший дохід, реалізовуючи фальсифікований алкоголь, може зробити співучасником у вчиненні злочину.
Звертаємо увагу всіх громадян, що мінімальна ціна пляшки горілки місткістю 0,5л. не може бути меншою за 69 грн. 78 коп.; пляшки місткістю 0,25 літра- відповідно 34 грн. 89 коп. Якщо пропонують придбати горілку за меншою ціною або на пляшці з алкогольним напоєм відсутня марка акцизного податку, можна бути впевненим у тому, що це –фальсифікат. Тому придбавши такі напої, ви ризикуєте своїм життям та наражаєте на небезпеку своїх друзів та близьких.
Джерело: rada.kremenets.net.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення