Відкрита Першість Кременецького району з кульової стрільби


У п'ятницю, 02 грудня, в стрілецькому тирі Кременецької АШ ТСО України відбулися змагання з Відкритої Першості Кременецького району з кульової стрільби присвяченої Дню Збройних Сил України.


Участь у змаганнях прийняли збірні команди загальноосвітніх та вищих навчальних закладів міста Кременець та Кременецького району. Змагання - особисто-командні, передбачали стрільбу з місця по нерухомій цілі з положення лежачи. Загалом участь у змаганнях прийняло 12 команд.
Надзвичайна спортивна атмосфера та командний дух показали наскільки згуртовані і підготовлені наші юні спортсмени.
Найкращою в кульовій стрільбі стала дружня команда №1 Кременецького ліцею імені У. Самчука (127 очок), яка всього на три очки випередила збірну команду Кременецької ЗОШ І- ІІІ ступенів № 1 (124 очки).
В напруженій боротьбі за третє місце зійшлися команда №2 Кременецького ліцею імені У. Самчука та команда Кременецького Педагогічного коледжу. Однак, влучні постріли в мішень Олексюка Юрія допомогли вибороти почесне третя місце команді Педколеджу (117 очок).

В особистому заліку результати наступні:

• І місце - Садецька Тетяна із команди Кременецького ліцею імені У. Самчука (45 очок);
• ІІ місце – Шумбар Віталій із команди Кременецького ліцею імені У. Самчука (45 очок);
• ІІІ місце – Олексюк Юрій із команди Педколеджу (43 очки).
Відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Кременецької райдержадміністрації переможці та призери змагань нагороджені кубком, медалями та грамотами.
Змагання організовано відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Кременецької районної державної адміністрації спільно із відділом освіти райдержадміністрації та Кременецькою АШ ТСО України.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення