Минулої доби на Кременеччині виникло з пожежі.

Зокрема, в м. Почаїв Кременецького району виникло займання сухої трави та сміття, поблизу с. Сапанів Кременецького району виникла пожежа сухої трави та чагарників, та в м. Почаїв Кременецького району палали господарські будівлі.
3 жовтня о 09:09 в м. Почаїв Кременецького району на вул. Вишневій, виникло займання сухої трави та сміття на відкритій території. Пожежу на площі 0,02 га ліквідовано черговим караулом 23-го державного пожежно-рятувального поста ДПРЧ-5 Управління. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи, збитки встановлюються.
3 жовтня о 09:14 поблизу с. Сапанів Великомлиновецької сільської ради Кременецького району виникла пожежа сухої трави та чагарників на відкритій території. Пожежу на площі 4 га ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи, збитки встановлюються.
4 жовтня о 00:10 в м. Почаїв Кременецького району на вул. Лісовій, 12, виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено перекриття та покриття будівлі на площі 40 м.кв., близько 5 тонн грубих кормів, електроінструмент та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговими караулами 23-го державного пожежно-рятувального поста та 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано 2 будівлі та інші матеріальні цінності.
Джерело: ternopil.dsns.gov.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення