Експонати Кременецького краєзнавчого музею, будуть доступні усій світовій спільноті!

26.09.16 року в музеї відбулась зустріч з гостями зі Львова Євгеном Червоній, - керівник виставкових проектів "Центру міської історії Центрально-східної Європи" та Оксаною Омельчук, - науковий співпрацівник Музею народної архітектури та побуту "Шевченківський гай".

Основною темою зустрічі було обговорення участі Кременецького краєзнавчого музею в проекті http://www.europeana.eu/portal/en

За матеріалами Вікіпедії:

Європіа́на (англ. Europeana.eu) це інтернет-портал, який містить мільйони книг, картин, фільмів, музейних предметів та архівних записів, які були оцифровані по всій Європі.
Більш ніж 2000 установ по всій Європі сприяли Europeana. Вони варіюються від найбільших міжнародних імен, таких як Rijksmuseum в Амстердамі, Британська бібліотека і Лувр, до регіональних архівів і місцевих музеїв у кожній країні Європи. Разом, їх зібрані колекції дозволяють користувачам досліджувати культурну та наукову спадщину Європи від передісторії до наших днів.
Представлені джерела на всіх європейських мовах ( у т. ч. українською).
Через великої кількості відвідувачів (10млн на годину) сайт став недоступний в перший же день і закрився до середини грудня 2008 року.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення